7 RØRENDE BILLEDER: Prins Harry støtter atleter til sportslege

Prins Harry

Prins Harry

Foto: AOP
Invictus Games 2017 er skudt i gang, og handicap-legene har budt på mange skønne øjeblikke for prins Harry.

Den 33-årige prins Harry er lige nu i fuld gang med afviklingen af handicap-legene Invictus Games, som han selv står bag.

Her har prinsen taget sig tid til tale med atleterne i legene, som han grundlagde i 2014, og som støtter genoptræningen af veteransoldater.

Samtidig sætter Invictus Games fokus på de væbnede militære styrker, og i sin åbningstale understregede prins Harry troen på værdien af holdindsats og disciplin.

Prins Harry holdt inderlig tale

- Det eksempel, de sætter for andre igennem disse lege, har en stor effekt på deres lokalsamfund og vidt omkring, sagde han ifølge eonline.com.

Prins Harry var inderlig, da han opfordrede alle til at dykke ned i, hvor livsændrende Invictus Games er og forhåbentlig vil fortsætte med at være.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Lørdag mødtes prinsen desuden med USA's førstedame Melania Trump, og prinsen var ét stort smil under åbningsceremonien sammen med de øvre repræsentanter.

Publikumrækkerne var fyldt med spilopper

Den canadiske premierminister Justin Trudeau og prins Harry gav hinanden hånd, inden legene satte i gang.

Efterfølgende lavede den britiske prins sjov på publikumrækkerne og tog på en hurtig køretur med en femårig pige bag rattet i en miniudgave af en Land Rover.

Prins Harry fik desuden en rundvisning bag kulissen på stadiet, hvor han mødtes med atleter samt en tjenestehund, som han gladeligt klappede.

Se alle de skønne billeder i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden