Mandag, 31. maj 2021 — af Lene Skriver Bak

Ændring på museet: Harry og Meghans voksfigurer flyttet fra resten af kongefamilien

Prins Harry og hertuginde Meghans voksfigurer står ikke længere sammen med den kongelige familie på det legendariske voksmuseum Madame Tussauds i London.

Prins Harry og hertuginde Meghan er flyttet fra London til USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter flytningen, der kommer i kølvandet på parrets beslutning om ikke længere at være såkaldte "senior members" af kongehuset, og altså ikke længere repræsentere den britiske krone, har voksmuseet Madame Tussauds i London truffet en beslutning.

Voksfigurerne af prins Harry og hertuginde Meghan er nemlig blevet flyttet frem mod genåbningen efter Londons coronanedlukning.

Prinsen og hertuginden indgår nu i et afsnit af udstillingen, som Madame Tussauds kalder "Award Party", i stedet for sammen med den øvrige kongelige familie.

I Award Party-delen af udstillingen findes voksfigurer af Hollywood-stjerner som Brad Pitt og George Clooney.

- Lanceringen af Award Party tager os tilbage til det sjov og begejstring, der er i en stilfuld aften ude, som London har hungret efter siden begyndelsen af lockdown, forklarer Madame Tussauds direktør Tim Waters til avisen The Sun og fortsætter:

- Vi holder altid øje med kendis-verdenen, så vi har flyttet prins Harry og Meghans figurer hen til deres Hollywood-venner, hvilket også reflekterer deres nye status som ”A-liste”-stjerner.

Madame Tussauds genåbnede for offentligheden 17. maj.

Se voksfigurerne af prins Harry og hertuginde Meghan i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden