Tirsdag, 22. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Ærlig prins William: Børnene har åbnet mine øjne

prins william

Prins William. 

Foto: Mega
For prins William har det været en øjenåbner af de ekstraordinære at blive far til prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.

Storbritanniens prins William og hans kone hertuginde Catherine af Cambridge nyder familielivets glæder med deres tre børn George, Charlotte and Louis.

Prins William fortæller om børnene

For prins William, 38 har det været en øjenåbner at blive far, og det fortæller han om i den nye tv-dokumentar ”Prince William: A Planet For Us All”, som vises på kanalen ITV i næste måned.

Tænker på miljøet

William har altid tænkt på miljøet, men efter at have fået børn tænker han endnu mere på klodens miljømæssige udfordringer end nogensinde tidligere.

Et nyt perspektiv

At blive far sætter tingene I et andet perspektiv, og det understreger prins William I tv-dokumentaren.

- Nu har jeg George, Charlotte og Louis I mit liv. Dit syn på det meste ændrer sig. Du vil gerne give den næste generation en klode med et bedre miljø og dyreliv, siger William i dokumentaren og fortsætter.

Der er håb

- Jeg vil altid tro på, at det er muligt at give unge mennesker et håb og en tro på, at man kan ændre på tingenes tilstand. Jeg har troen på, at hvis vi alle arbejder sammen, så kan vi gøre en forskel.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden