Lørdag, 29. januar 2022 - af Lene Skriver Bak

Ærlig prins William deler smertefulde erfaringer med lille dreng

Prins William og Deacon Glover.
Prins William og Deacon Glover.
Arkivfoto: Mega
Prins William fik en snak med 11-årige Deacon Glover, der mistede sin mor sidste år og gav ham et simpelt løfte: Det bliver lettere.

Prins William og hertuginde Kate besøgte i sidste uge Lancashire, hvor de blandt andet lagde vejen forbi Clitheroe Community Hospital.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Besøgets formål var at tale med sundhedspersonale, som for eksempel praktiserende læger og ansatte på hospitalet, samt mennesker, der har brugt sundhedssystemet under coronapandemien.

En af de mange mennesker, prins William og hertuginde Kate mødte, var 11-årige Deacon Glover.

Han mistede sin mor Grace sidste år.

Den smertelige oplevelse med tab deler han med prins William, der ifølge Tatler Magazine snakkede med Deacon i et kvarters tid.

Undervejs i deres samtale sagde prins William blandt andet "jeg ved, hvordan du har det" og i videooptagelser fra dagen, man kan se prinsen give unge Deacon et simpelt løfte:

- Jeg mistede min mor, da jeg var 15... det er svært, men det bliver lettere, det lover jeg, sagde han ifølge det britiske magasin.

Prins Williams mor, prinsesse Diana, døde efter en bilulykke i 1997. 

Deacon havde selskab af sin oldemor, der sørgede for at få et billede til fotoalbummet derhjemme af mødet med prins William og hertuginde Kate.

Arkivfoto: Mega

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden