Afsløring i ny tv-serie: Så sjov er dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: Mega
En ny serie om dronning Elizabeth er på vej op til dronningens 95 års fødselsdag den 21. april

Dronning Elizabeth kan fejre 95 års fødselsdag den 21. April, og op til fejringen har hendes barndomsveninde og fortrolige, Lady Pamela Hicks, delt nogle helt private og sjove historier om dronningen.

Ny tv-serie om dronning Elizabeth

Det er i en ny ITV-serie “My Years With The Queen”, at Pamela Hicks fortæller om sin tid som hofdame og sine minder med dronningen.

”Mine år med dronningen” får premiere I engelske tv den 1. april på kanalen ITV klokken 21.00 ifølge Hello Magazine.

Hofdamen fortæller

 Lady Pamela mindes i serien blandt andet en skøn og meget morsom oplevelse med dronningen i absolut topform i Australien i 1953 under sit officielle besøg til landet down under.

På et tidspunkt var Lady Pamela og dronningen ude at gå ved vandet, og de var i afslappet tøj, så ingen bemærkede, at de to faktisk var dronningen med hofdame på privat tur.

En gruppe turister i en båd i nærheden spurgte pludselig, om de to veninder havde set dronningen, og om de mon vidste, hvor Majestæten var nu.

Dronningen lod som om, at hun var en helt almindelig australier, og hun pegede i den modsatte retning og råbte “hun smuttede den vej”.

Hoppede op og ned

Dronning Elizabeth hoppede op og ned i begejstring, da båden med turister sejlede af sted i den retning, hun havde anvist, på jagt efter dronning Elizabeth, som de rent faktisk netop havde mødt uden at vide det.

Et utroligt menneske

Lady Pamela har altid været vild med dronningens sans for humor, og i det hele taget er Elizabeth en kvinde med mange kvaliteter.

- Hun er en utrolig person. Der er sådan en indre styrke i hende. Og hun har været sådan hele sit liv, lyder det fra Lady Pamela Hicks i tv-serien om dronningen, som kan ses fra den 1. april.

Pamela Hicks
Foto: Mega

Pamela Hicks

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden