Tirsdag, 23. juli 2013 — af af Juliane Olsen

Astrolog: Sådan bliver den lille prins

Prins William og Hertuginde Catherine af Cambridge
Prins William og Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: AOP
Kate og Williams søn var én time og 36 minutter fra at blive født i løvens tegn, men han nåede lige at blive krebs.

Hans kongelige højhed prinsen af Cambridge kom til verden kl. 17:24 dansk tid hvilket gjorde, at han lige nøjagtigt fik tildelt stjernetegnet krebsen, hvis skæringspunkt var kl. 19 samme dag. Var prinsen født efter kl. 19, ville han være blevet født i stjernetegnet løven, men han endte altså med at blive født i det samme stjernetegn som sin far. Den britiske astrolog Patrick Arundell forudså dog, at det kongelige barn ’ville få en meget krebs-agtig personlighed’, selv om han blev født i løvens tegn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Uanset hvad så vil han blive en stor personlighed, karismatisk og glamourøs…og være sensitiv og kærlig. Hvis barnet bliver født i dag, så vil det få en lille smule mere konventionel og konservativ personlighed, men hvis det bliver født i morgen, vil det blive mere banebrydende og mere i balance med moderniteten, sagde han mandag ifølge E! News.

Sådan er arvefølgen

Den nye prins vil arve den britiske trone efter sin farfar prins Charles og hans far prins William og efter de tre er det prins Harry, der står til at arve tronen. Den britiske arvefølge blev i januar ændret, så Hertugen og Hertuginden af Cambridges første barn ville blive regent uanset køn på dronning Elizabeths foranledning. Det er samtidig første gang siden 1894, at tre mandlige tronarvinger har været i live på samme tid i skikkelse af prins Charles, prins William og Prinsen af Cambridge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden