20. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Beatrice og Fergie i byen sammen

Hertuginde Sarah og prinsesse Beatrice.
Hertuginde Sarah og prinsesse Beatrice.
Arkivfoto: Mega
Der var gang i den, da prinsesse Beatrice og hendes mor hertuginde Sarah af York, alias Fergie, hyggede sig ved et stort arrangement i London.

Prinsesse Beatrice og hendes mor hertuginde Sarah af York havde en hyggelig dag i byen, da de i London var med til et arrangement med fokus på uddannelse.

Mor og datter deltog i en paneldebat I House of Lords, hvor man blandt andet talte om velgørenhedsorganisationen Charity Street Child, som hertuginden var med til at stifte, og som begge hendes døtre er særdeles engageret i.

Beatrice var meget ivrig i debatten, hvilket hun fik stor ros for efterfølgende.

Mor og datters dejlige dag

Efter debatten poserede Beatrice og Fergie for fotograferne, og så var det ellers tid til at sludre lidt.

Mor og datter sludrede både med hinanden og med flere af de mennesker, som havde set og hørt debatten.

https://imgix.billedbladet.dk/rexfeatures_10111264w-sarahbeatrice.jpg

Fergie fik nyt syn på tilværelsen

I forbindelse med lanceringen af en ny kampagne for velgørenhedsorganisationen fortalte Fergie ifølge mediet Hello Magazine, at hendes arbejde har givet hende et helt nyt syn på tilværelsen.

– Mit arbejde reddede mit liv, sagde hertuginden af York, der understregede, at velgørenhedsarbejdet og mødet med hårdt prøvede mennesker fik hende til midt i sin egen livskrise at sætte pris på, hvor heldig hun selv og hendes børn var og er.

Noget af det, både hertuginden og hendes døtre i dag kan glæde sig over, er, at de har haft muligheden for at få en god uddannelse.

Læs mere om: