BILLEDER: Hertuginde Camillas barndomshjem er til salg

Hertuginde Camilla af Cornwall

Hertuginde Camilla af Cornwall

Foto: AOP
Kom med indenfor i den imponerende store landejendom, hvor prins Charles kone, hertuginde Camilla, voksede op. Her er blandt andet syv badeværelser.

Camilla, Hertuginden af Cornwall, har beskrevet sin barndom på Plumpton Lane nær byen Lewes i East Sussex som "perfekt på alle måder". Og det er ikke svært at tro på, når man kigger nærmere på det historiske landsted med syv badeværelser og en vidunderlig have med swimmingpool og tennisbane.

Ejendommen, der kaldes "The Laines", blev bygget i 1700-tallet og var den lokale præstegård indtil starten af 1900-tallet.

Det er kun anden gang i 63 år, at ejendommen sættes til salg, og de nuværende ejere, skuespilleren James Wilby og hans kone Shana, har sat huset til salg for 3,25 millioner pund (ca. 30 millioner kr.). Parrets fire børn er ved at flyve fra reden, så de har ikke brug for så meget plads mere.

James Wilby er bedst kendt for sine aristokratiske roller i film som "Maurice", "Gosford Park" og "Howards End". Han og hans kone købte huset for 18 år siden af hertuginde Camillas far, major Bruce Shand, som da var blevet enkemand. Han havde boet i huset i 45 år sammen med sin hustru og deres tre børn, Camilla, Annabel og Mark.    

Ud over huset på Plumpton Lane ejede Camillas far også et klassisk tre-etages hus i South Kensington i London.

Camillas pragtfulde barndomshjem, som nu leder efter en ny ejer, har bl.a. et stort skønt landkøkken, et billardværelse, en vinterhave i gotisk stil, store 1700-tals vinduer, højt til loftet, flere åbne pejse, to drivhuse, et selvstændigt gæstehus med flere sengepladser og meget, meget mere.

Klik her for at se billederne af barndomshjemmet hos Royalista.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden