Tirsdag, 30. juli 2013 — af af Juliane Olsen, Newsdesk, Aller Media

Bliver de faddere til hertuginde Catherines søn?

Hertuginde Catherine af Cambridge med prins George foran hospitalet.
Hertuginde Catherine af Cambridge med prins George foran hospitalet.
AOP
Prins Harry og Pippa Middleton vil helt sikkert komme til at stå faddere til lille prins George, hvis man skal tro de nye odds.

Nu da prins George langt om længe er kommet til verden, er det næste spørgsmål, hvem prins William og hertuginde Catherine vil vælge som faddere.

Forberedelserne til den kommende konges dåb, der finder sted i efteråret, er allerede i fuld gang, og der er en del spekulationer omkring, hvem den nyfødtes seks faddere skal være.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den kongelige tradition foreskriver nemlig, at valget falder på tre mænd og tre kvinder.

LÆS OGSÅ:

Ifølge det britiske bettingbureau Ladbrokes er prins Williams bror prins Harry og hertuginde Catherines søster Pippa Middleton de absolutte favoritter, men med på listen er selv den tidligere fodboldspiller David Beckham med odds 16/1. Det er dog usandsynligt, at han bliver valgt, mener ekspert.

- Der er ingen firkantede regler om dette, men jeg ved bare, at den kongelige familie aldrig har haft en kendis som fadder. En fadder behøver ikke at være din bedste ven. Ofte er det det stik modsatte, det kan være nogen ret tilfældige, siger Ingrid Seward, der er chefredaktør på Majesty magazine, til PEOPLE.

Valgte fra bred palet

Prins William selv har en række interessante faddere som lady Susan Hussey, som er dronningens hofdame, den tidligere græske konge Konstantin og den sydafrikanske eventyrer og forfatter Sir Laurens van der Post, som var en tæt ven af prins Williams far prins Charles og 76 år, da prinsen blev døbt.

- Du vælger faddere af forskellige årsager. Vi valgte én, som vi vidste, ville være der, hvis noget skete med os, og ville være i stand til at overtage morrollen for barnet, vi valgte en som var fascinerende ud fra et religiøst synspunkt, og havde en meget anderledes tilgang til livet, kunne lære børnene en anden måde at se på religion på. Vi valgte en stor kunstner, der kunne inspirere dem. Jeg tror ikke, at de vil vælge noget anderledes, siger India Hicks, der er prins Williams kusine, smykkedesigner og mor til fem børn.

LÆS OGSÅ:

Farbror Harry og moster Pippa Middleton ligner altså oplagte valg, men Ingrid Seward mener, at de allerede er så tætte på barnet, og i forvejen vil være så tæt på opvæksten, at der ikke er noget egentligt behov for, at de også skal vælges som faddere.

Her er Ingrid Sewards bud på mulige faddere:

Sophie Wessex der er gift med prins Williams farbror prins Edward.

- Hun er et medlem af familien, og er ret børne-orienteret. Jeg tror, at hun ville være ret god som fadder.

Zara Tindall der er prins Williams kusine og OL-rytter, og selv venter barn.

- William elsker Zara, så jeg tror, at hun mere er en kandidat end Harry.

Thomas van Straubenzee, James Meade eller Hugh Van Custem der alle er venner af prins William.

- De er alle en del af en meget fasttømret gruppe.

Tiggy Legge-Bourke der er prins Williams tidligere barnepige og hvis søn var brudesvend ved hans bryllup.

- Prins William er fadder til et af hendes børn plus, at hun altid har været der for William og Harry.

Kronprins Pavlos af Grækenland hvis søn prins Konstantine prins William er fadder til. Pavlos’ far kong Konstantin er samtidig prins Williams egen fadder.

Et medlem af hertuginde Catherines familie.

- Hvad med Kates morbror Gary Goldsmith? Ville det ikke være sjovt? Kate vil muligvis ønske sin bror James i stedet for Pippa, eller der er måske en fra Kates familie, som vi ikke kender til.

    Seneste nyt

    Relaterede artikler

    Udvalgt til dig

    Fra forsiden