23. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Børnebørnene hjælper dronning Elizabeth med moderne teknologi

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: AOP
Den britiske dronning Elizabeth måtte for nyligt indrømme, at hun må have hjælp fra sine børnebørn til at betjene en computer.
Den 90-årige dronning Elizabeth var torsdag vært for en havefest på Buckingham Palace, hvor hun i sin tale indrømmede noget helt nyt. Her afslørede hun nemlig, at hun må få hjælp fra sine børnebørn til at betjene sin computer, og at hun misbilliger deres forbrug af mobiltelefoner. Prins Philip og dronning Elizabeth havde inviteret 8000 mennesker heriblandt prins Charles, hertuginde Camilla og prinsesse Anne. SE BILLEDERNE: Glad dronning Elizabeth fyldte 90 år

Dronning Elizabeth optaget af børn

Der blev serveret sandwich med agurk og mynte og små tærter, og herefter holdt monarken talen for 82-årige Barbara Wilkins ifølge Daily Mail. Barbara Wilkins er bestyrer af otte børnehaver og modtog ved festligheden British Empire Medal in the New Year’s Honours for sin tro tjeneste inden for undervisning. Hun var blevet udvalgt til også at holde en tale for dronningen, og børnehavebestyreren sagde efterfølgende, at dronningen havde været meget optaget af, hvor meget børn har ændret sig. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Børn er digitale

- Dronningen talte til mig om børn og spurgte mig, om de har ændret sig meget, sagde hun. Herefter forklarede Babara Wilkins, at børn i dag er meget digitale, og at de ikke ynder at sidde var spisebordet og føre samtaler. Det gjorde hun i sin tid med sine egne børn, men nutidens poder vil hellere sidde på sofaen og se fjernsyn ifølge Barbara Wilkins.

Læs mere om: