4. dec. 2017
Af Juliane Olsen

Børneglade prins Harry begejstrede skoleelever med babysittertjans

Prins Harry
Prins Harry
Foto: AOP
Nyforlovede prins Harry begejstrede for nylig en skoleklasse ved at tage sig godt af en figur, de havde sendt til ham og endda sende dem et personligt brev som tak.

Den 33-årige prins Harry har glædet en britisk skoleklasse med en særlig babysitter-tjans af en tegning, han fik tilsendt af klassen.

Der var tale om en folkeskoleklasse på Leybourne School i Kent, der har kontaktet prins Harry for at høre, om han ville tage sig af klassens fiktive figur "Flat Stanley". Og det ville den børneglade engelske prins gerne.

Prins Harry sendte personligt brev

Flat Stanley er en fiktiv karakter fra en populær børnebog af Jeff Brown, som skolen havde sendt rundt i verden for at se, hvor han endte skriver hellomagazine.com.

Flat Stanley blev altså sendt til prins Harry, og klassen blev begejstreret, efter de modtog et personligt brev retur fra prinsen selv.

Her blev nogle af hans eventyr fra hans ophold på Kensington Palace afsløret, og brevet blev efterfølgende delt på skolens Twitter-profil.

Prins Harry blev takket

Prins Harry takkede blandt andet børnene for at sende ham figuren Flat Stanley, og fortalte også, at figuren havde leget med prins George, prinsesse Charlotte og deres hund Lupo.

- Den varmeste tak til prins Harry for dette fantastiske brev. Kærligst anden årgang på Leybourne School.

Tidligere modtagere af Flat Stanley tæller den britiske balletdanser Darcey Bussell og Harry Potter-skuespilleren Sir Michael Gambon.

Læs mere om: