Børnehospice fik besøg af hertuginde Catherine og prins William

Hertuginde Catherine.

Hertuginde Catherine.

Foto: AOP
Synet af en dødeligt syg dreng på samme alder som hertuginde Catherine og prins Williams søn prins George efterlod det royale par med tårer i øjnene.

På hertuginde Catherine og prins Williams program denne Langfredag i Australien var der blandt andet et besøg på børnehospicet Bear Cottage i Manly.

Her mødte parret børn i forskellige aldersgrupper med alvorlige lidelser og også deres forældre. Bear Cottage yder også hjælp og pleje til døende børn og unge, og besøget gjorde et stort indtryk på de royale.

Især mødet med lille Max McIntyre på ti en halv måned – en smule ældre end prins George – bragte tårerne frem i øjnene på prins William og hertuginde Catherine. Lille Max var en fuldstændig rask og normal dreng for seks uger siden, men udviklede pludselig bakteriel meningitis. Det har givet den lille purk en hjerneskade, og lægerne giver ham kun uger – måske måneder – tilbage at leve i.

Tårerne pressede sig på

Da hertuginde Catherine og prins William hilste på lille Max og hans forældre kæmpede de med at bevare fatningen, skriver avisen Daily Express.

- Jeg blev meget rørt og jeg var meget bekymret for, at jeg ville begynde at græde. Hvis jeg først var begyndt, ville jeg ikke have kunnet stoppe igen, så det krævede mange kræfter at holde det inde. Han er på samme alder som George – det var virkelig følelsesladet, fortalte prins William bagefter.

Amy McIntyre, mor til lille Max, sagde blandt andet:

- Kate og William kæmpede med at holde tårerne tilbage, da vi fortalte dem om Max. De kunne virkelig identificere sig med os, for begge vores sønner er nogenlunde på samme alder. Kate strøg Max’ ben, og de var begge meget berørte af situationen.

Prins William og hertuginde Catherine besøger Bear Cottage.
Foto: AOP

Prins William og hertuginde Catherine besøger Bear Cottage.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden