Torsdag, 8. august 2013 — af Jan Bergman

Britisk prinsesse fejrer 25-års fødselsdag

Prinsesse Beatrice da hun fyldte 25 år.
Prinsesse Beatrice da hun fyldte 25 år.
AOP
I dag bliver der festet for prinsesse Beatrice i England.

Som førstefødte barn til prins Andrew og hertuginde Sarah Ferguson, kan dagens fødselar nyde godt af familie og venners selskab.

Og Beatrice fejrer sin 25-års fødselsdag i dag med en stjerne-besat fødselsdagsfest.

Ifølge Hello Magazine får hun følgeskab af sine forældre prins Andrew og Sarah, hendes søster, prinsesse Eugenie, sammen med et væld af kendte ansigter, heriblandt hendes kæreste Dave Clark, prins Harry, Pippa Middleton, Sam Branson og hans far Sir Richard Branson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hello Magazine har også lavet en liste med 10 ting du måske ikke viste om prinsessen:

  1. Prinsessen blev født den 8. August 1988 kl. 08:18 på Portland Hospital i London. Beatrice har afsløret, at folk ofte ikke tror hende, når hun fortæller dem sin fødselsdato er 8/8/88.
  2. Beatrice studerede ved St. George School i Ascot og var "ekstatisk", da hun bestod 3 A-niveauer med karaktererne A i drama, og B i historie og Filmvidenskab. Prinsessen studerede derefter historie ved Goldsmiths University i London og dimitterede med en BA Honours i 2011.
  3. Efter at være blevet diagnosticeret med dysleksi som barn, har Beatrice fornyligt afsløret, at Harry Potter-bøgerne hjalp hende med at overvinde hendes læsevanskeligheder. "Sidde foran en bog var virkelig hårdt, indtil jeg opdagede Harry Potter," sagde hun. "Fra da af kunne jeg ikke lægge bøgerne fra mig."
  4. Beatrice har flere øgenavne med de mest almindelige er "Bea", som hendes mor og far ofte kalder hende, når de taler om prinsessen.
  5. Som barn var Beatrices yndlingsfarve pink, og hun var en stor fan af den populære Disney-film Den Lille Havfrue.
  6. Beatrice er en ivrig løber, og i 2010 blev hun det første medlem af den britiske kongefamilie til at fuldføre London Marathon. Prinsessen blev lykønsket på målstregen af sine forældre prins Andrew og Hertuginden af ​​York.
  7. Prinsessen har også forsøgt sig på skuespil og fik en kort optræden i filmen The Young Victoria fra 2009, som er baseret på hendes forfader dronning Victoria. Den lille rolle betød, at Beatrice var det første medlem af den britiske kongefamilie til at blive vist i en ikke-dokumentarfilm.
  8. Beatrices fulde titel er Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Beatrice Elizabeth Mary af York, og hun er nu sjette i rækken til tronen, efter fødslen af ​​prins George flyttede hende et trin ned. Hun er første kvinde i den nuværende arvefølge.
  9. Beatrice fik verdensomspændende opmærksomhed ved brylluppet af fætter prins Williams bryllup til Kate Middleton, for hendes valg af hovedbeklædning. Hatten, der er designet af Philip Treacy, var en internet sensation og blev et hit på Twitter i løbet af få minutter efter prinsessens ankomst til Westminster Abbey. En måned senere, satte Beatrice hatten på eBay og lod indtægterne gå til velgørenhed. Det vindende bud lød på £ 81.000 og pengene blev delt mellem UNICEF og organisationen Børn i krise.
  10. I de senere år har Beatrice udvidet sine kongelige pligter og er i øjeblikket protektor for flere organisationer, herunder Helen Arkell Dyslexia Centre, York Musical Society og The York Theatre Royal.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden