Onsdag, 30. juli 2014 — af af Nikki Jeffries, Royalista.com

Britisk royal bryllupsdag: Tillykke til Zara Phillips

Mike Tindall og Zara Phillips ved deres bryllup den 30. juli 2011 i Edinburgh.
Mike Tindall og Zara Phillips ved deres bryllup den 30. juli 2011 i Edinburgh.
Arkivfoto: AOP
Onsdag kan dronning Elizabeths barnebarn Zara Phillips fejre bryllupsdag.

Zara Phillips er den britiske dronnings næstældste barnebarn og er også en professionel rytter, som har vundet olympiske medaljer, men når hun ikke udøver sit professionelle virke, går hun under det formelle navn fru Michael Tindall MBE.

MBE-titlen (”Order of the British Empire”, red) er hendes egen, men Tindall-navnet kommer fra hendes ægtemand, der almindeligvis kendes som Mike Tindall, og som Zara i dag har været gift med i tre år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mike Tindall er rugbyspiller, og de mødte hinanden ved Rugby World Cup i Australien i 2003.

Det britiske hof annoncerede deres forlovelse den 21. december 2010, og brylluppet fandt sted seks måneder senere den 30. juli 2011 i Canongate Kirk i Edinburgh.

Zara så fortryllende ud i en Stewart Parvin-kjole (han designer også for den britiske dronning), og hun bar det græsk-inspirerede Meander-diadem, som oprindeligt tilhørte prins Philips mor, prinsesse Andrew af Grækenland og Danmark.

Diademet blev efterfølgende foræret til dronning Elizabeth, der gav det videre til sin datter, prinsesse Anne (Zara Phillips’ mor, red.), der ofte har båret det ved festlige lejligheder.

Den 8. juli 2013 kunne det britiske hof annoncere endnu en glædelig nyhed – Zara og Mike ventede deres første barn, og den 17. januar 2014 kunne de lykkelige forældre byde lille Mia Grace Tindall velkommen til verden.

Vi ønsker parret stort tillykke med bryllupsdagen.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden