Britiske kongelige sender tanker til corona-smittet Boris Johnson og hans familie

Boris Johnson, prins William, hertuginde Catherine og dronning Elizabeth. 

Boris Johnson, prins William, hertuginde Catherine og dronning Elizabeth. 

Foto: MEGA
Flere medlemmer fra det britiske kongehus har sendt varme hilsner til Boris Johnson og hans familie, efter han er flyttet på intensiv afdeling.

Den britiske premierminister Boris Johnson er lige som mange andre smittet med den omsiggribende corona-virus. Mandag aften blev den 55-årige Boris Johnson flyttet til en intensiv afdeling, efter hans symptomer var forværret.

Efter den triste nyhed om premierministerens tilstand har flere britiske kongelige sendt varme hilsner til Boris Johnson og hans familie.

Dronningen sender tanker

Storbritanniens overhoved, 92-årige dronning Elizabeth, er en af dem, der sender den virusramte Boris Johnson en kærlig hilsen.

Det gør hun gennem det britiske kongehus’ Twitterprofil The Royal Family, hvor det lyder:

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

”Tidligere i dag sendte dronningen en besked til Carrie Symonds (Boris Johnsons partner, red.) og til familien Johnson. Hendes Majestæt sagde, at de var i hendes tanker, og at hun ønsker premierministeren god bedring.”

William og Kate ønsker god bedring

Ligeledes har prins William og hertuginde Catherine sendt tanker til Boris Johnson via deres Twitterprofil Kensington Palace, hvor de skriver:

”Vores tanker er hos premierministeren og hans familie, som lige som så mange andre i Storbritannien og rundt omkring i verden er berørt af corona-virus. Vi ønsker ham god bedring i denne svære tid.”

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden