Brød med traditionen: Derfor bar prinsesse Eugenie ikke slør på sin bryllupsdag

Prinsesse Eugenie og hendes mand, Jack Brooksbank. 

Prinsesse Eugenie og hendes mand, Jack Brooksbank. 

Arkivfoto: Mega
Prinsesse Eugenie brød med den kongelige tradition, da hun valgte ikke at bære slør til sit bryllup.

Prinsesse Eugenie og hendes mand, Jack Brooksbank, kan tirsdag fejre tre års bryllupsdag.

Det overdådige bryllup fandt sted i St George's Chapel i Windsor foran 800 inviterede gæster, heriblandt narturligvis den kongelige familie med dronning Elizabeth i spidsen, men også store stjerner som sangeren Robbie Williams, supermodel Naomi Campbell, skuespillerinde Demi Moore og sangeren Ricky Martin.

Bruden, der bar en brudekjole i elfenbensfarvet silke, skabt af Peter Pilotto og Christopher de Vos, brød med den kongelige tradition, da hun valgte ikke at bære slør på sin bryllupsdag.

Og det var der en helt særlig grund til.

 

Prinsesse Eugenie ønskede nemlig, at det lange ar på hendes ryg skulle være synligt.

- For mig er det en måde at kommunikere med mennesker, der enten gennemgår lignende situationer med skoliose eller selv har et ar, de forsøger at håndtere, forklarede prinsesse Eugenie i forbindelse med, at hendes brudekjole blev udstillet på Windsor Castle.

Prinsessen blev opereret for skoliose, da hun var 12 år, og bad efter sigende specifikt designerne bag sin kjole om at lave en dyb udskæring på ryggen, så arret ikke blev gemt væk.

Husk, hvis du skynder dig, kan du stadig nå at få fingrene i specialmagasinet ROYAL om 40 romantiske kongelige bryllupper, inklusive prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks smukke efterårsbryllup.

Magasinet kan købes i butikkerne frem til 3. november.

Foto: ROYAL/Aller Media

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden