Camilla i stort TV-interview: Charles er en fantastisk bedstefar

Hertuginde Camilla, prins Charles

Hertuginde Camilla, prins Charles

Foto: Mega

Hertuginde Camilla vandt mange nye fans i England, da hun ærligt fortalte om sit liv med prins Charles på TV

Fredag, 9. november 2018 - af Niels Burgos

Onsdag den 14. november fylder den engelske tronarving, prins Charles, 70 år. I den anledning har BBC bragt en stor dokumentarudsendelse om prinsen - hvor en række af hans nærmeste bliver interviewet om fødselaren. Ikke mindst hans elskede hustru siden 2005, hertuginde Camilla, tog de engelske TV-seere med storm - med sine ligefremme, humoristiske og kærlige udtalelser om sin mand.

Prins Charles kravler rundt på gulvet

Blandt andet fortæller hertuginde Camilla åbent om, hvordan Charles har det med en dag at skulle være konge efter sin mor, dronning ELizabeth. Men det er især hertugindens søde beretning om Charles i rollen som bedstefar, der har vakt begejstring:

"Han lægger sig på knæ og kravler rundt med børnebørnene på gulvet i timevis, mens han laver sjove lyde og griner - og børnene bare elsker ham" fortæller Camilla og fortsætter: "Han læser op fra Harry Potter og han kan lave alle stemmerne - og jeg er sikker på, at børnene er vilde med det."

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

På selve fødselsdagen, onsdag den 14. november, kan du på TV 2 Charlie se dokumentarer om både dagens fødselar og hertuginde Camilla.