Fredag, 9. april 2021 - af Ulrik Ulriksen

Charles og Camilla i sorg på bryllupsdag

Prins Charles og hertuginde Camilla
Prins Charles og hertuginde Camilla
Foto: Mega
Det skulle have været en glædens dag, men i stedet blev prins Charles og hertuginde Camillas 16-års bryllupsdag en sorgens dag.

Hele den royale britiske familie er i sorg efter tabet af prins Philip, der sov stille ind i dag, fredag 9. april, på Windsor Castle.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Netop den 9. april.er normalt en glædens dag for prins Philips ældste søn prins Charles og hans hustru hertuginde Camilla af Cornwall.

Charles og Camilla holdter lav profil

Charles og Camilla skulle have markeret deres 16-års bryllupsdag i dag, og normalt ville de vise deres glæde med et parportræt på de sociale medier, men i dag blev dette naturligvis ikke til noget efter prins Philips død.

I stedet viste Charles, 72 og Camilla, 73 deres sorg over Philips død og deres dybe respekt for den fantastiske mand, han gennem et langt liv var

Viser sorg officielt

Prins Charles og hans Camilla samt prins William og hertuginde Kate har allerede officielt givet udtryk for deres store sorg.

Charles og Camilla har med deres tilbageholdenhed i forbindelse med deres bryllupsdag også vist alle, at det nu er mindet om prins Philip, der skal fylde alt.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden