Danske Birgitte til fest med hertuginde Camilla og grevinde Sophie

Birgitte af Gloucester var blandt gæsterne, da hertuginde Camilla bød ind til fest i Guildhall i London.

Hertuginde Camilla afholdt onsdag aften sin første Rifles Awards Dinner efter at have overtaget pladsen som Colonel-in-Chief fra sin afdøde svigerfar, prins Philip.

Med blandt gæsterne var danske Birgitte, der er hertuginde af Gloucester, der deltog sammen med sin mand, Richard, hertug af Gloucester.

Hertuginde Camilla havde desuden selskab af sin svigerinde, grevinde Sophie, der er gift med prins Charles' yngste bror, prins Edward.

Se grevinde Sophies smarte, babyblå outfit i galleriet øverst

Desuden var prinsesse Alexandra og hertugen og hertuginden af Kent til stede.

Hertuginde Camilla kunne ikke lade være med at hylde sin svigerfar, prins Philip, i sin tale i Guildhall i det centrale London.

- Det er altid en skræmmende opgave at tage over fra en tidligere Colonel-in-Chief, men i mit tilfælde er det at træde i fodsporene fra min meget savnede, afdøde svigerfar, hertugen af ​​Edinburgh, helt ærligt frygtindgydende! sagde Camilla ifølge Hello Magazine og fortsatte:

- Jeg ved, at det var en rolle, som han elskede, og som han var enormt stolt af, og det er en af ​​de største æresbevisninger i mit liv at have efterfulgt ham i denne hæderkronede rolle.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden