De britiske kongelige elskede Robin Williams

Prins Charles får sig et godt grin, da han møder Robin Williams til comedy-showet \

Prins Charles får sig et godt grin, da han møder Robin Williams til comedy-showet "We Are Most Amused". Showet blev vist for at fejre Prins Charles' 60-års fødselsdag i november 2008.

Foto: AOP
Også i det britiske kongehus var kærligheden til skuespilleren stor.

Hvordan kunne en, som fik os til at grine så meget, selv være så trist? Det spørgsmål er vi mange, der stiller os selv, efter at nyheden om, at komikeren Robin Williams tilsyneladende har taget sit eget liv, begyndte at tikke ind i morges. Han blev fundet død i sit hjem i Tiburon i Californien, hvor han boede med sin hustru, Susan Schneider.

Den Oscar-vindende skuespiller kæmpede med en alvorlig depression, inden  han tilsyneladende tog sit eget liv. Inden da havde han også kæmpet med misbrug af både kokain og alkohol. Han blev 63 år.

I omverdenens øjne var Robin Williams alt andet end trist, og hver gang han viste sig, fik han alle til at le, når han fjollede rundt foran venner, fremmede og endda kongelige. Britiske prins Charles er for eksempel en stor fan af comedy og af Robin Williams.

”Du kan være stolt af din søn – han er fremragende”, sagde prins Charles engang til Robin Williams’ mor, Laura McLaurin, som mødte prins Charles og prinsesse Diana, da hun fulgtes med sin søn på en rejse til England.

Et af de andre royale møder, der er værd at nævne, var, da Robin Williams og Sarah Ferguson, hertuginden af York, sammen styrede en auktion til fordel for AIDS-forskning under filmfestivalen i Cannes i 2006. Eller dengang prins Harry grinede sammen med den elskelige skuespiller under et comedy show med titlen ”We Are Most Amused” (”Vi er godt underholdt”) i anledning af prins Charles’ 60-års fødselsdag i 2008.

Se Robin Williams hjælpe prins William, prins Harry og prins Charles med at redde regnskoven ved hjælp af denne oplysende video fra 2009.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com.

Se flere billeder af Robin Williams og de kongelige på Royalistas hjemmeside - klik her

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden