Onsdag, 16. juni 2021 - af Lene Skriver Bak

De kongelige flokkes til Ascot: Se hvem der var med på førstedagen

Dronning Elizabeth var ikke at finde på væddeløbsbanen Ascot i Berkshire, men hendes familie var mødt talstærkt op til den første dag af Royal Ascot.

Dronning Elizabeth er vild med heste - og hestevæddeløb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den passion deler dronningen med utallige mennesker i sin familie, og der var da også flere medlemmer af den britiske kongefamilie, der havde fundet vej til Berkshire på førstedagen af det traditionsrige Royal Ascot.

Tre af dronningens fire børn var mødt op, to af dem havde deres ægtefæller med og den sidste havde selskab af sin datter og svigersøn.

Prinsesse Anne havde valgt et lilla outfit til førstedagen.

Både kjole og jakke er ifølge instagramprofilen The Mountbatten-Windsors fra det britiske mærke Shibumi.

Hendes datter, Zara, havde valgt en cremefarvet, knælang kjole med sorte polkaprikker i varierende størrelser og bindebånd i livet fra ME+EM og en matchende hat fra Juliette Millinery.

Grevinde Sophie, der er gift med prins Edward, havde valgt en luftig, gulvlang beige kjole som er et samarbejde mellem mærkerne A Ross Girl og Soler og en hat i samme nuance skabt af Jane Taylor.

Hertuginde Camilla, der fulgtes med sin mand, prins Charles, var i kjole, jakke og matchende mundbind fra Bruce Oldfield, mens hendes lyseblå hat er skabt af Philip Treacy.

Se de kongelige til Royal Ascot i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden