Onsdag, 7. oktober 2020 - af Niels Burgos

De var kærester på tv: Nu tør han ikke tale med Meghan

Hertuginde Meghan og Patrick J. Adams

Hertuginde Meghan og Patrick J. Adams

Foto: Mega
Patrick J. Adams spillede Meghans kæreste i tv-serien Suits. I dag er kontakten stoppet.

Ver brylluppet mellem den daværende skuespiller Meghan Markle og hendes flotte, britiske prins på Windsor Castle kunne man ikke være i tvivl om, at bruden havde et tæt venskab med sine tidligere kolleger fra tv-serien "Suits". Ikke mindst hendes tv-kæreste, Patrick J. Adams, der detltog i brylluppet med sin hustru, Troian Bellasario.

 

Patrick J. Adams og hans hustru Troian ved brylluppet mellem Meghan og Harry

Foto: Mega

Nervøs for at tale med Meghan

Men nu er kontakten stoppet. Også selv om Meghan - nu hertuginde - er flyttet med prins Harry til Californien, blot et par times køresel fra en kop kaffe med de gamle tv-venner.

I et interview med The Radio Times, forklarer Patrick hvorfor:

- Helt ærligt føler jeg mig en smule skræmt over at skulle ringe op på telefonen. Jeg ved simpelt hen ikke, hvad jeg ville sige, forklarer Patrick.

 

Han forklarer, at han jo kan se, at alt i Meghans liv har forandret sig "helt vildt" - og at han er nervøs for at skulle bryde isen.

Søde baby-hilsner

Men der er dog stadig en smule kontakt mellem de to tidligere kolleger. Meghan blev mor til lille Archie i maj 2019 - og i 2018 blev Patrick og Troian forældre. Ved begge lejligheder blev der udvekslet gaver og søde lykønskninger. Så mon ikke også telefonen ringer en dag hjemme hos Meghan med et  "Hej, det er Patrick!"

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden