Onsdag, 8. juli 2020 — af Christinna Braun

Denne fødselsdagstradition går prins George glip af

Prins George og forældrene prins William og hertuginde Kate
Prins George og forældrene prins William og hertuginde Kate
Foto: MEGA
Hertuginde Kate og prins Williams ældste søn fylder syv år den 22. juli.

Når prins George fylder syv år den 22. juli, vil hans mor og far hertuginde Catherine og prins William helt sikkert gøre alt for, at den lille prins bliver fejret til den helt store guldmedalje.

Der er dog en bestemt fødselsdagstradition, som prins George går glip af i år. Det skriver Hello.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Klokkerne ringer

Det er nemlig en tradition i den britiske kongefamilie, at visse royale fødselsdage og mærkedage bliver fejret og markeret ved, at klokkerne i den smukke Westminster Abbey ringer for dagens hovedperson.

Når det gælder fødselsdage, ringer klokkerne for dronning Elizabeth, prins Philip og deres børn, samt prins William og hertuginde Catherine og deres tre børn. Klokkerne i Westminster Abbey plejer altså at ringe for George, når han fylder år, men det kommer ikke til at ske i år.

Grundet virus

På grund af coronavirus ringer klokkerne nemlig ikke i Westminster Abbey, og det forventes ikke, at de igen skal ringe før august. Prins William og hertuginde Kates to andre børn fik heller ikke klokkerne at høre på deres fødselsdage i april og maj.

Ifølge Hello vil prinsesse Anne være den næste kongelige, som klokkerne ringer for, når hun fylder 70 år den 15. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden