Lørdag, 1. august 2020 — af Christinna Braun

Denne romantiske sang dansede Harry og Meghan til ved brylluppet

Harry og Meghan
Harry og Meghan
Foto: MEGA
Da Harry og Meghan blev gift i maj 2018, var det en smuk romantisk sang, der blev spillet under deres første dans som brudepar.

Det var en skøn forårsdag, den 19. maj 2018, da prins Harry fik sin Meghan Markle ved et storslået bryllup i St George's Chapel på Windsor Castle. Både kongelige og kendisser fra Hollywood sad side om side i den smukke kirke, der ligger en lille time vest for London.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et personligt bryllup

Prins Harry og Meghan Markle havde sat deres personlige præg på brylluppet, der flere steder afveg fra andre royale britiske bryllupper. Meghan gik alene ind i kirken, hvor hun halvvejs blev mødt af sin svigerfar, prins Charles, der fulgte hende resten af vejen til alteret. Derudover holdt biskop Michael Curry en flammende og passioneret tale, mens et gospelkor smukt sang ”Stand by Me”.

Romantisk første dans

Aftenfesten blev holdt i Frogmore House i Windsor, og det var her, Meghan og Harry dansede deres første dans som brudepar til tonerne af soulsangeren Wilson Picketts ”I’m in Love” (Jeg er forelsket, red.). Det skriver Hello.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden