Fredag, 4. september 2020 - af Niels Burgos

Deres helt nye liv: Se hvad Harry og Meghan skal lave nu

Hertuginde Meghan og prins Harry.
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan begynder nu for på deres nye fremtid.

Blot seks måneder efter deres noget turbulente exit fra det britiske kongehus kan prins Harry og hertuginde Meghan nu kalde sig for Hollywood-producere. New York Times skriver, at parret har indgået en meget stor kontrakt med streamingtjenesten Netflix om de kommende år at producere masser af tv-programmer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meghan bli'r ikke skuespiller

Deres nystartede produktionsselskab har endnu ikke fået et navn, men det ligger fast, at parret skal stå bag produktionen af dokumentarfilm og -serier. Spillefilm. Tv-shows og programmer for børn. Harry og Meghan selv vil muligvis også selv optræde i deres produktioner i et vist omfang, men en repræsentant for parret siger, at Meghan ikke har nogen planer om at genoptage sin karriere som skuespiller, som hun droppede efter tv-serien "Suits" i 2018.

 

Millioner kan se med

"Vores fokus vil blive at producere indhold, der oplyser, men som også skaber håb" siger Harry og Meghan i en udtalelse. "Som nybagte forældre er det vigtigt for os at kunne lave programmer, som kan inspirere  hele familien".

Med den nye, store kontrakt har parret fået adgang til et enormt publikum over hele kloden. Netflix har 193 millioner abonnenter på verdensplan.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden