20. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Derfor bliver Meghan væk fra dronningens fødselsdag

Dronning Elizabeth, Meghan og Harry
Dronning Elizabeth, Meghan og Harry
Foto: Ritzau/Scanpix
Når dronning Elizabeth fylder 95 år i april vil hun have det meste af sin familie omkring sig, hvis corona-situationen tillader det.

Storbritanniens dronning Elizabeth kan den 21. april fejre sin 95-års fødselsdag, og på den store dag vil Majestæten have det meste af sin familie omkring sig, hvis corona-situationen tillader det.

Harry kommer - Meghan bliver væk

Prins Harry ventes at deltage i fejringen, men han bedre halvdel Meghan vil ikke komme til England for at fejre Elizabeth.

Meghan, som på Valentines Day annoncerede, at hun venter sit og Harrys barn nummer to, har termin til sommer, og hun vil hverken komme til England i april eller til paraden Trooping the Colour i midten af juni.

Store fødselsdage

Den 10. juni fylder prins Philip, der netop nu er indlagt på hospital i London, 100 år, og den dag vil Meghan heller ikke være med til at markere i England.

Meghan er lovlig undskyldt, da fødslen ventes at være I juni ifølge Hello Magazine, og der kan også være rejserestriktioner, som kan vanskeliggøre en oversøisk rejse for især en gravid.

Det ventes dog, at Harry vil gøre alt, hvad han kan for at være til stede i England for at være med til at fejre sine bedsteforældres fødselsdage.

Nyder livet i Californien

Harry og Meghan og deres søn Archie bor i Santa Barbara i Californien, hvor de mere og mere er ved at finde sig godt til rette.

Det er også her, at Meghan ventes at føde senere på året.

Læs mere om: