Derfor flytter prins Harry og hertuginde Meghan fra London

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Foto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan flytter op til fødslen af deres første barn ud i mere landlige omgivelser.

For tiden bor prins Harry og hertuginde Meghan i Nottingham Cottage, et to-værelses hus på Kensington Palace i London. 

Men prinseparret har brug for mere plads, nu hvor de snart skal være forældre for første gang.

Flytter før barnet kommer 

Derfor flytter prins Harry og hertuginde Meghan, ikke som mange troede ind i en lejlighed ved siden af prins William og hertuginde Catherine på paladset, men i stedet ind i en stor bolig ude på landet, nærmere betegnet til grevskabet Berkshire. 

Ifølge magasinet Hello! oplyser det britiske hof, at prins Harry og hertuginde Meghan flytter ind i Frogmore Cottage i Windsor parken i begyndelsen af det nye år, før deres barns ankomst.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Gave fra dronningen 

Frogmore Cottage, der ligger en halv times kørsel fra London, er en gave fra dronning Elizabeth og ligger tæt på Windsor Castle, der er dronningens påske-residens. 

- Windsor er et særligt sted for deres kongelige højheder, og de er taknemmelige for, at deres officielle residens kommer til at ligge på grunden, lyder det i meddelelsen fra hoffet, hvor det også understreges, at prinseparrets officielle kontor fortsat vil befinde sig på Kensington Palace. 

Stor renovering 

Frogmore Cottage har 10 værelser og har hidtil har været brugt som bolig for kongehusets ansatte, men skal nu renoveres, så det kommer til at fremstå som en moderne familiebolig.

Ejendommen ligger på samme grund som landstedet Frogmore House, hvor prins Harry og hertuginde Meghan i maj holdt deres bryllupsreception efter deres vielse på Windsor Castle.

På Frogmore House-grunden ligger også mausoleumet, hvor dronning Victoria og prins Albert samt Edward VIII og Wallis Simpson ligger begravet. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden