Derfor går Meghan glip af venindens eventyrbryllup

Hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan.

Foto: Rex Features

Hendes filmstjerne-veninde skal giftes i Indien, men hertuginde Meghan og prins Harry har meldt afbud

Fredag, 30. november 2018 - af Niels Burgos

Da prins Harry og hertuginde Meghan i maj gav hinanden deres ja ved bryllyppet i Windsor, var den indisk-amerikanske filmstjerne Priyanka Chopra, 36, selvskreven som gæst. Hun og hetuginde Meghan er meget tætte veninder gennem adskillige år.

Gommen kommer ridende

Derfor er det uden tvivl også til stor ærgrelse for både Meghan og Priyanka, at hertuginden og prins Harry har måttet melde afbud til weekendens eventyrbryllup i Indien, hvor Priyanka gifter sig med den 26-årige popstjerne Nick Jonas.

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Men selv uden den kongelige deltagelse fra England er der lagt op til et bryllup, som næsten kan måle sig med den overdådige begivenhed i Windsor i maj.

Festen foregår over fire dage. Selve brylluppet skal finde sted på det eventyrlige palads Umaid Bhawan i Jodhpur, og brudgommen ankommer til vielsen ridende på en hest.

Lang flyvetur

Hertuginde Meghan og prins Harry var naturligvis øverst på gæstelisten, men Meghan er gravid i femte måned og skal efter planen nedkomme til foråret, så den lange flyvetur til Indien har hertugparret altså måttet droppe.

Priyanka Chopra og Nick Jonas har dannet par siden 2017, da de mødtes i forbindelse med den glamourøse modefest The Met Galla. Priyanka har stor succes som skuespiller både i Indien og Hollywood, og Nick Jonas er især kendt fra popbandet The Jonas Brothers.

Foto: Mega

Priyanka Copra og Nick Jonas