Søndag, 20. marts 2022 - af af Jon Bloch Skipper og Malan Joensen

Derfor går prins William ikke med vielsesring

Kate og William ved brylluppet i 2011.

Kate og William ved brylluppet i 2011.

Arkivfoto: MEGA
I BILLED-BLADETs kongelige brevkasse kan du hver uge læse interessante spørgsmål og svar om alt inden for den royale verden.
Kære kongelige brevkasse! Hvorfor går prins William ikke med en vielsesring? På forhånd tak P. Bjerring   Kære P. Bjerring! Der blev sagt og skrevet en del om det spørgsmål i forbindelse med Catherine og Williams bryllup i 2011. Forklaringen er, at prinsen ganske enkelt ikke bryder sig om at bære smykker. Han har aldrig gået med halskæde, armbånd eller ringe og ønsker altså heller ikke en vielsesring. Jeg kender faktisk selv en del mænd, der har det på samme måde - f.eks. min svigerfar. Kate går derimod stort set altid med sin vielsesring, som er lavet af guld fra Clogau St. David's Mine i Wales, hvorfra den britiske kongefamilie igennem generationer har fået guld til sine vielsesringe.  Venlig hilsen  Jon Bloch Skipper   I BILLED-BLADETs kongelige brevkasse kan du hver uge læse interessante spørgsmål og svar om alt inden for den royale verden.   Har du et spørgsmål af royal karakter, du gerne vil have opklaret? Så kan du sende det ind til BILLED-BLADETs kongelige brevkasse, der er en fast del af Danmarks royale ugeblad.  
  Hver uge svarer historiker og royalekspert Jon Bloch Skipper på interessante spørgsmål om kongehuset, kongefamilier i ind- og udland samt mange andre spændende aspekter af den royale verden igennem historien.  
  Jon er forfatter til flere bøger om og med de kongelige, herunder "Tre søstre: samtaler mellem dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie" (2008).  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Send dit spørgsmål på mail til [email protected] eller på post til BILLED-BLADET, postbox 602, 0877 København C. Mærk kuverten "Kongelig brevkasse".   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden