Derfor måtte hertuginde Meghan afbryde markedsbesøg på Fiji

Hertuginde Meghan.

Hertuginde Meghan.

Foto: MEGA
Hertuginde Meghan af Sussex og prins Harry er på rundrejse til Australien, Fiji, Tonga og New Zealand.

Hertuginde Meghan og prins Harry, der i disse dage er på 16 dages rundrejse til Australien, Fiji, Tonga og New Zealand, bliver modtaget med begejstring alle steder, de viser sig.

Med deres varme smil, håndtryk og kram har de gjort et stort indtryk på de lokale voksne og børn, og mange vil naturligvis gerne møde det populære, royale par - ikke mindst for at lykønske dem med den glade nyhed om, at de venter barn til foråret 2019.

Da hertuginde Meghan var alene på officiel opgave på Suvamarkedet på Fiji, hvor hun blandt andet skulle hilse på en række kvindelige stadeholdere, måtte besøget dog desværre afbrydes før tid.

Det skriver Hello Magazine.

På grund af såkaldte "crowd management issues" besluttede hendes følge efter otte minutters besøg,  at det var tid til afgang. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Der var simpelthen mødt for mange mennesker op i håb om at hilse på hertuginden, og derfor måtte man af sikkerhedshensyn afbryde besøget, der skulle have varet et kvarters tid.

Heldigvis nåede hertuginde Meghan at møde de stadeholdere, det var aftalt, hun skulle tale med.

Hertuginde Meghan.
Foto: MEGA

Hertuginde Meghan.

Prins Harry og hans hustru er på rejse til 31. oktober, og du kan læse meget mere om den eventyrlige tur og se mange skønne billeder i BILLED-BLADET nr. 43, der er på gaden torsdag 25. oktober.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden