Tirsdag, 21. januar 2020 - af Marianne Singer

Derfor nævnte prins William både Harry og Kate i sin tale

prins william
Prins William og hertuginde Catherine. 
Foto: Mega
Der var en helt særlig grund til, at prins William nævnte både sin bror, prins Harry, og sin hustru, hertuginde Catherine, i en sød tale, han holdt under et arrangement på Buckingham Palace.

Prins William delte rørende minder om både sine bror, prins Harry, og sin hustru, hertuginde Catherine, under en reception på Buckingham Palace i anledning af en britisk-afrikansk erhverskonference.  

Der var en helt speciel grund til, at prins William nævnte netop prins Harry og hertuginde Catherine i sin tale under det festlige arrangement. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Friede til Kate 

Prins William har nemlig haft nogle store oplevelser i Afrika med sin bror og sin hustru gennem årene, fortalte han til de mange gæster. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Den afrikanske kontinent har en helt særlig plads i mit hjerte. Det er stedet, som min far tog min bror og mig til lige efter vores mors død. Og da jeg skulle bestemme mig, hvor det var bedst at fri til Catherine, kunne jeg ikke forestille mig et mere passende sted at gå ned på knæ end i Kenya, sagde prins William, mens hertuginde Catherine smilende lyttede til sin mand. 

Kom væk fra det hele

I 1997 efter prinsesse Dianas tragiske død, tog prins Charles sine sønner, prins Harry og prins William, på dengang henholdsvis 12 og 15 år, med til Afrika. 

Prins Harry har tidligere fortalt om rejsen til magasinet Town & Country

- Min far sagde til min bror og mig, at vi skulle pakke vores ting - vi skulle til Afrika for at komme væk fra det hele. 

En af mange rejser

Det var brødrenes første rejse til Afrika, der kom til at få stor betydning for dem begge. 

Prins Harry og prins William på en af deres mange rejser rundt i Afrika. Her ses de i Botswana i 2010. 
Foto: Mega

Tilbage i Canada

Prins William friede til hertuginde Catherine, der dengang hed Middleton til efternavn, i Kenya i efteråret 2010. 

Samme dag som prins William holdt sin tale på Buckingham Palace, rejste prins Harry til Canada, hvor hans hustru, hertuginde Meghan, og sønnen Archie på otte måneder opholder sig. 

Trækker sig 

Prins Harry og hertuginde Meghan har netop lavet en aftale med dronning Elizabeth om at trække sig fra det britiske kongehus og de medfølgende pligter, der træder i kraft til foråret. 

Inden afrejsen til Canada nåede prins Harry at deltage i den britisk-afrikanske erhverskonference i London. 

Foto: Mega

 

   

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden