Lørdag, 21. maj 2016 - af af Niels Burgos

Derfor stjal lille Mia billedet på dronning Elizabeths foto

Dronning Elizabeth med oldebørnene prins George, prinsesse Charlotte, Isla og Savannah Phillips, lille MIa, Viscount James Severn og Lady Louise Windsor.

Dronning Elizabeth med oldebørnene prins George, prinsesse Charlotte, Isla og Savannah Phillips, lille MIa, Viscount James Severn og Lady Louise Windsor.

Foto: Annie Liebovitz/All Over
Det officielle, 90-års fødselsdagsfoto af dronning Elizabeth blev helt usædvanligt, fordi to-årige Mia fik lov at holde oldemors håndtaske. Nu får vi forklaringen

Da det officielle fødselsdagsfoto af dronning Elizabeth blev offentliggjort, var det tydeligt for enhver, at det var den lille, to-årige Mia, som stjal billedet fra fødselaren. Hoffet havde hyret den legendariske fotograf Annie Liebovitz til at forevige den usædvanlige opstilling af den 90-årige monark, omgivet af sine fem oldebørn.  Men for selv den dygtigste fotograf kan det være en udfordring at holde styr på sådan en forsamling. Sådan var det åbenbart også ved denne lejlighed.

Lille Mias far, Mike Tindall, der er gift med dronningens barnebarn og Mias mor, Zara Phillips, forklarer til TV-showet "Good Morning Britain", hvad der faktisk foregik, og hvorfor Mia endte med oldemors håndtaske.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Lille Mia havde været "slem"

- Det hele skete bare på det rigtige tidspunkt. Mia havde været lidt "slem" - indtil dronningen skar igennem og sagde: "Hold du nu barehåndtasken!", fortæller Mike TIndall. - Det endte med at blive det helt rigtige foto i det helt rigtige øjeblik. Et foto, vi altid vil elske.

- Det var slet ikke planlagt, men helt spontant. Hun tog bare fat i dronningens taske - det var dét. Mia er faktisk en rigtig lille personlighed, og det gør vi alt for at støtte, siger Mike Tindall.

 

SE BILLEDERNE: Da dronning Elizabeth blev kronet

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden