Mandag, 2. maj 2016 - af Juliane Olsen

Det har prinsesse Charlotte på i anledningen af sin fødselsdag

Prinsesse Charlotte

Prinsesse Charlotte

Foto: AOP
I forbindelse med prinsesse Charlottes etårs fødselsdag er der offentliggjort nye billeder, hvor prinsessen er klædt stilrigtigt på.
Lille prinsesse Charlotte er flot klædt på i lyserødt og blåt på de nye billeder, Kensington Palace har offentliggjort i forbindelse med hendes etårs fødselsdag mandag.   Det er hertuginde Catherine, der har taget billederne i familiens hjem i Norfolk, hvor prinsessen er klædt i matchende pink og blå-blomstrede kjoler af det spanske mærke M&H.   TILBUD PÅ BILLED-BLADET – Glæd med en Mors dag gave   Prinsesse Charlotte bar samme mærke på sine første officielle billeder, da prinsessen fyldte et halvt år.  

Kjolerne sælges ikke online

Det er ikke første gang, prinsesse Charlotte har båret en kjole fra M&H, for det samme var tilfældet på et officielt portræt med oldemor dronning Elizabeth.   Portrættet blev offentliggjort i forbindelse med dronningens 90-års fødselsdag, hvor prinsesse Charlottes kjole havde en værdi af 285 kroner ifølge eonline.com.   Kjolerne fra de aktuelle billeder, hvor prinsesse Charlotte samtidig bærer to cardiganer, er endnu ikke til salg på nettet.  

Prinsesse Charlotte bærer to cardiganer

Den ene cardigan formodes at være en lyserød udgave fra M&H, der er båret ud over prinsesse Charlottes lyserøde kjole.   LÆS MERE: Prinsessse Charlotte får læbestift opkaldt efter sig   Den anden er modellen Olivier Baby and Kids Cream Rose Stitch-cardigan og bæres ud over prinsessens lyseblå kjole.   Sidstnævnte cardigan koster imellem 750 kroner og 845 kroner afhængigt af størrelsen.

LÆS MERE: Prinsessse Charlotte får læbestift opkaldt efter sig

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden