Det spiste det spanske kongepar ved frokost på Buckingham Palace

Dronning Letizia, kong Felipe, prins Charles og hertuginde Camilla

Dronning Letizia, kong Felipe, prins Charles og hertuginde Camilla

Foto: AOP
Kong Felipe og dronning Letizia blev i den grad forkælet, da de var inviteret til privat frokost under statsbesøg i Storbritannien.

Den britiske kongefamilie har sat alle sejl til under det spanske kongepars besøg i Storbritannien, og derfor blev de selvfølgelig også forkælet rent kulinarisk.

Menuen, der blev serveret for Kong Felipe og dronning Letizia under en privat frokost, er nu blevet afsløret.

Onsdag havde prins Charles og hertuginde Camilla inviteret deres gæster ind på Buckingham Palace, før de tog hul på deres travle eftermiddag med forpligtelser.

Måltidet startede med let salat

Selv om frokosten var privat, så er det nu kommet frem, hvad de kongelige fik serveret på den britiske kongefamilies Instagram-profil.

En serie af billeder viste nemlig nogle af de forskellige måltider, som de nød, og det startede med en let salat serveret med tigerrejer og mozzarella.

Det spanske kongepar fik også lov at smage på klassiske britiske sandwicher med røget laks og flødeost serveret på brød med kerner.

Digter havde udvalgt sherry

På forhånd var skorpen på brødet blevet omhyggeligt fjernet, mens yderligere en ret kunne ses blive tilberedt i store gryder fra dronning Victorias tid.

Måltidet blev serveret med den særlige Laureate’s Choice-sherry, der var blevet udvalgt af den skotske digter Carol Ann Duffy.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Sherryen har et digt skrevet af hende på varemærket, fremgik det af billederne fra forberedelserne i køkkenet tidligere på dagen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden