Dette ser hertuginde Camilla og hendes søn ikke ens på

Hertuginde Camilla. Indsat: Tom Parker-Bowles.

Hertuginde Camilla. Indsat: Tom Parker-Bowles.

Fotomontage: MEGA
Hertuginde Camilla og Tom Parker-Bowles deler ikke samme smag, når det drejer sig om stærk mad.

Selv om Tom Parker-Bowles, 45, der er søn af hertuginde Camilla og fra hendes første ægteskab med Andrew Parker-Bowles, er vokset op med sin mors fremragende madlavning, så er det ikke alle de kulinariske glæder, de sætter lige højt.

Det har de fortalt i et radiointerview til BBC, skriver Hello Magazine.

For mens Tom elsker stærk mad, så er det ikke noget, der vækker hertugindens appetit.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til digKlik her og læs hvordan

- Min mors smag er meget forskellig fra min - jeg kan godt lide chilli og meget stærk mad, mens hun foretrækker noget mildere. Og så diskuterer vi også, når vi er i køkkenet. Hun kan finde på at sige, at jeg gør noget forkert, og jeg klager over, at hendes knive er sløve, eller at der ikke er nok lys, så det er bedst, vi holder os hver for sig - det er derfor, vi går sammen på restaurant, fortæller Tom Parker-Bowles, der dog også understreger, at hans mor er meget god til at lave mad.

Hertuginde Camilla, 72, grinede af sønnens ærlige svar og tilføjede, at det var helt korrekt, og at hendes søn også er rigtig god til at lave mad.

Faktisk har Tom Parker-Bowles udgivet syv kogebøger, og ud over forfatterskabet er han også madanmelder.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden