18. feb. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Dianas bror dropper sin forlovede for at gifte sig

Charles Spencer
Charles Spencer
Foto: AOP
Charles Spencer, som bærer den adelige titel Earl Spencer, indgår sit tredje ægteskab til sommer.

Hvis det går efter planen siger Earl Spencer 18. juni ja til Karen Gordon og indgår dermed sit tredje ægteskab. Inden den 46-årige bror til den afdøde prinsesse af Wales, Diana, kunne vise sig med sin kommende viv, måtte han bryde forlovelsen med Lady Bianca Eliot i september 2010.

Earl Spencer, der råder over en formue på 120 millioner pund, har tidligere været gift med Victoria Lockwood, som han har fire børn med - Kitty på 20, Eliza og Amelia begge 18 og Louis på 16. Ægteskabet varede fra 1989 til 1997.

I 2001 giftede han sig med Caroline Freud og fik sønnen Edmund på syv år og datteren Lara som er fire. I 2006, da Lara var seks måneder gammel, forlod Earl Spencer kone nummer to for at indgå et forhold med den amerikanske reporter Coleen Sullivan, men det holdt kun et halvt år.

I marts 2010 annoncerede han så sin forlovelse med Lady Eliot, men ophævede forlovelsen allerede i september 2010. En måned efter, i oktober, 2010 blev han set sammen med Karen Gordon, der er ekskone til Hollywoodproducer Mark Gordon, der bl.a. har produceret succesen "Saving Private Ryan".

Forleden - 15. februar 2001 - annoncerede en talsmand, at Karen Gordon og Earl Spencer gifter sig 18. juli på Spencers familiested Althorp i Norhamptonshire.

De vil nu uden tvivl blive inviteret som par, når Prince William og Kate Middleton holder bryllup i april. Her er Earl Spencers søn Louis nemlig være best man.

Læs mere om: