Søndag, 12. juni 2016 - af Malan Joensen

Dronning Elizabeth 90 år: Din guide til den festlige finale i dag

Hertuginde Catherine, prinsesse Charlotte, prins George, prins William, prins Harry, dronning Elizabeth og prins Philip.

Hertuginde Catherine, prinsesse Charlotte, prins George, prins William, prins Harry, dronning Elizabeth og prins Philip.

Den store fejring af dronning Elizabeth kulminerer i dag med verdens største picnic.

Festivitasen for dronning Elizabeth startede fredag med en storslået taksigelsesgudstjeneste.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Lørdag var der så den spektakulære Trooping the Colours-parade med heste- og flyopvisning, hvor to af fødselarens oldebørn, prins George og prinsesse Charlotte, var blandt gratulanterne. 

Og i dag kulminerer de tre dages fejring så med en stor folkelig sammenkomst, der blandt andet er organiseret af dronning Elizabeths barnebarn Peter Philips.

LÆS OGSÅ: Dronning Elizabeth 90 år: Derfor er fødselaren glad for stærke farver

Briterne holder simpelthen verdens største picnic for deres dronning med fest og underholdning, og dronning Elizabeth er selv med sammen med børn og børnebørn.   Familien sidder ved et bord for enden af The Mall, hvor der bliver festet igennem. Og rundt omkring i resten af Storbritannien fejrer man dronning Elizabeth med et væld af gadefester, og I kan følge med i hele fejringen på TV 2 Charlie og BILLED-BLADETs site.  

Kl.14.00 starter transmissionen på TV 2 Charlie, hvor Jes Dorph-Petersen er vært i studiet i Tivoli og bliver sekunderet af Annemette Krakau, Jesper Høvring, Jean Ahlefeldt-Laurvig, Steffen Løvkjær og Kaare Nielsen.

Fra London er det Ulla Terkelsen, Natasja Crone - der i øvrigt har fødselsdag i dag - samt denne gang også TV 2-værten Anne Vig, der vil fortælle om ”Verdens største gadefest” på The Mall. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden