Lørdag, 11. juni 2016 - af Hanne Rask

Dronning Elizabeth 90 år: Hertuginde Catherine og hertuginde Camilla matcher smukt i hvidt

Hertuginde Camilla, hertuginde Catherine og prins Harry.

Hertuginde Camilla, hertuginde Catherine og prins Harry.

Foto: Scanpix
I dag er der den store Trooping the Colours-parade, hvor hertuginde Catherine, hertuginde Camilla og prins Harry kører i samme karet.

Hertuginde Catherine og hertuginde Camilla havde plads ved siden af hinanden, da der for kort tid siden var karetkørsel ved The Mall i London til ære for dronning Elizabeth, der i disse dage fejrer sin 90-års fødselsdag.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Hertuginde Catherine, 34, og hendes 34 år ældre svigermor, hertuginde Camilla, så begge fantastiske ud begge klædt i hvidt. 

SE BILLEDERNE: Gæsternes flotte hatte ved dronning Elizabeths fejring

Hertuginde Catherines outfit er fra modehuset Alexander McQueen - samme sted, som hendes fantastiske brudekjole stammer fra. Og den elegante frakke har hertuginde Catherine senest båret ved datteren prinsesse Charlottes dåb. 

LÆS MERE: Alt om hertuginde Catherines flotte brudekjole

Det har muligvis været aftalt, at de to formelt kommende dronninger af Storbritannien skulle være klædt i samme farve, og forrygende så de ud  - ikke mindst med deres nydelige hatte.

LÆS OGSÅ: Dronning Elizabeth 90 år: Sådan foregår fejringen i dag

Hertuginde Camillas med strudsefjer, der flagrede i vinden under kørslen, mens hertuginde Catherines hat med stor skygge var tilsat et bånd med blomst i sart lyserød.

En fantastisk oplevelse for de mange fremmødte, der kunne nyde synet af de to overdådigt klædte hertuginder.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden