Søndag, 12. juni 2016 — af Hanne Rask

Dronning Elizabeth 90 år: Hertuginde Catherine og prins William hilste på tilskuerne

Hertuginde Catherine.
Hertuginde Catherine.
Foto: Scanpix
Den kongelige familie var på gaden for at give hånd og hilse på de mange fremmødte ved dronning Elizabeths 90 års fødselsdag.

Det var en stor og dejlig overraskelse og en ægte solstrålehistorie midt i det regnvåde London, da prins William, hertuginde Catherine, prins Harry og flere andre af de kongelige medlemmer søndag eftermiddag gik på gaden for at hilse på nogle af de mange fremmødte tilskuere ved tredjedagen af dronning Elizabeths 90 års fødselsdagsfejring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Med god tid og stort overskud blev der udvekslet håndtryk med publikum, og der blev udvekslet smil, og der blev snakket, der blev taget billeder og selfies, og det så ganske enkelt ud til, at medlemmerne af den kongelige familie nød at møde briterne.

LÆS MERE: Dronning Elizabeth 90 år: Tak for jeres vidunderlige støtte

Prins William, hertuginde Catherine og prins Harry brugte lang tid på at gå rundt blandt publikum, og først til sidst måtte de speede tempoet lidt op på The Mall, fordi det da var tid til at dronning Elizabeth og hendes mand, prins Philip skulle køre deres tur i åben vogn gennem gaderne, inden de samledes til hyldest-taler og masser af jublende klapsalver for dronningen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden