11. jun. 2016
Af Hanne Rask

Dronning Elizabeth 90 år: Prins George og prinsesse Charlotte fejrede oldemor

Hertuginde Camilla, prins Charles, hertuginde Catherine, prinsesse Charlotte, prins George, prins William, prins Harry, dronning Elizabeth og prins Philip.
Hertuginde Camilla, prins Charles, hertuginde Catherine, prinsesse Charlotte, prins George, prins William, prins Harry, dronning Elizabeth og prins Philip.
Foto: Scanpix
Prins William og hertuginde Catherines to små børn var med på balkonen, da dronning Elizabeth blev hyldet.

Spændingen var på sit højeste i minutterne op til, at 90-årige dronning Elizabeth sammen med familien skulle indtage balkonen på Buckingham Palace lørdag eftermiddag i forbindelse med den traditionelle Trooping the Colours-parade.

For ville de to nyeste skud på familiestamtræet, dronning Elizabeths oldebørn den snart tre-årige prins George og et-årige prinsesse Charlotte, være med, så briterne og folk hjemme ved TV-skærmene kunne få et glimt af de charmerende børn?

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Og ja, de var der heldigvis. Kongefamilien skuffede ikke. På balkonen samledes dronning Elizabeths nærmeste for at hilse på de fremmødte og ikke mindst for at se det flotte luftshow med flyvemaskiner og helikoptere.

SE BILLEDERNE: Gæsternes flotte hatte ved dronning Elizabeths fejring

Begejstringen var stor over, at prins George og prinsesse Charlotte var med på balkonen, hvorfra de var med til at vinke til de mange jublende tilskuere.

LÆS OGSÅ: Prins William: Her er prins George og prinsesse Charlottes yndlingsbog

Og yndige så de ud med velredt hår og for prinsesse Charlottes vedkommende klædt i fin lyserød kjole, mens prins George var fin i kortærmet skjorte.

Det er et par meget kønne børn, prins William og hertuginde Kate kan prale af at være forældre til, og det var da også et par tydeligt stolte og kærlige forældre, der tog sig af de to kongelige børn, mens de blev vist frem for folket, og den flotte flyopvisning buldrede over hovederne på dem.

Også den del af begivenhederne klarede de to små børn med bravour.

SE DE NYE BILLEDER: Dejlige prinsesse Charlotte

Læs mere om: