Tirsdag, 7. juni 2016 — af Juliane Olsen

Dronning Elizabeth 90 år: Se TV-program om børnene i det britiske kongehus

Hertuginde Cathrine, prins William og prins George
Hertuginde Cathrine, prins William og prins George
Foto: AOP
Andet afsnit af Dronning Elizabeth-dokumentarserien ”Royale historier”, der sendes tirsdag aften på TV 2 Charlie, handler om børnene i det britiske kongehus.
De små børn i det britiske kongehus har altid været et varmt samtaleemne for offentligheden, og tirsdag aften kan du glæde dig til en aften i selskab med dem. Afsnittet ”Småfolk på slottet”, som sendes klokken 19:05 på TV 2 Charlie, er anden del af dokumentarserien ”Royale Historier”, hvor første afsnit blev sendt mandag aften. Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse I udsendelsen får seerne fortalt historien om, hvordan monarkiets børn og babyer tidligere blev opdraget bag lukkede døre.

Børneopdragelsen er blevet offentlig

Opdragelsen skete dengang i privatlivets fred, men i de moderne tider er det blevet til en central del af hoffets offentlige profil. LÆS MERE: Dronning Elizabeth 90 år: Se ny portrætserie om fødselaren Afsnittet centrerer sig både om dengang prins Harry og prins William var små, men har også fokus på prinsesse Charlotte og prins George.

Dronning Elizabeth har haft udfordringer i sin tid på tronen

Første afsnit af "Royale Historier" havde undertitlen ”En dronning som ingen anden”. Udsendelsen handlede om dronning Elizabeths mange år som monark. Dronning Elizabeth fyldte 90 år i april, og hun må siges at have haft mange udfordringer igennem sine mange år på tronen. Men i dag står hun stærkere end nogensinde, og det var blandt andet det, mandagens afsnit centrerede sig om.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden