29. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Dronning Elizabeth besøgte Game of Thrones-kulisser

Dronning Elizabeth
Dronning Elizabeth
Foto: AOP
Som et led i fejringen af sin 90-års fødselsdag har dronning Elizabeth gæstet den del af Nordirland, hvor den populære HBO-serie ”Game of Thrones” bliver optaget.

Den naturskønne kystlinje i det nordirske, Giant’s Causeway, er både kendt for at være på UNESCO’s verdensarvsliste og for at lægge kulisse til adskillige scener i den populære middelalder-fantasyserie ”Game of Thrones”.

Og nu har dronning Elizabeth også sat fokus på de berømte sten, da hun i selskab med prins Philip besøgte stedet i forbindelse med fejringen af sin 90-års fødselsdag.

Ifølge Daily Mail trodsede monarken vejret for at se det berømte sted, og på en ellers grå dag lyste hun op med sin grønne frakke og hat.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Dronning Elizabeth gæster turistmål

Giant's Causeway er blevet et verdensberømt turistmål og er dannet af 40.000 sammensmeltede basiske søjler dannet under et vulkansk udbrud, hvor størstedelen er sekskantede.

Stedet har over de seneste år oplevet en stigende popularitet som følge af dens centrale placering i den populære TV-serie "Game of Thrones", der kan ses på HBO.

LÆS MERE: Dronning Elizabeth 90 år: Tak for jeres vidunderlige støtte

Læs mere om: