Dronning Elizabeth er blevet corona-vaccineret

Dronning Elizabeth og prins Philip. 

Dronning Elizabeth og prins Philip. 

Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Dronning Margrethe var den første monark, der officielt blev vaccineret mod Covid-19, men nu er majestætens kollega i Storbrittanien, dronning Elizabeth,94, fulgt med og lørdag blev både dronningen og prins Philip,99, vaccineret.

På den første dag i det nye år blev dronning Margrethe vaccineret mod Covid-19 og i går, ni dage inde i det nye år, modtog Storbrittaniens dronning Elizabeth og prins Philip deres vacciner.

Det bekræftes fra Buckingham Palace og overfor Hello Magazine bekræfter en kilde, at vaccinationen af det kongelige ægtepar blev foretaget af "husets" egen læge på Windsor, hvor dronningen og prins Philip har været isoleret det meste af 2020, mens de har overladt det til den yngre generation at udføre de få officielle pligter, der har været under Corona-krisen, som har ramt hårdt i England.

Lige nu er landet lukket helt ned for tredje gang og kun fødevare-forretninger er, ligesom i Danmark, åbne.

Den kongelige famile har, ligesom herhjemme i Danmark, hvor kun prins Christian har været testet positiv for Corona, kun haft enkelte tilfælde af sygdommen tæt inde på kroppen. Således blev prins Charles allerede i marts testet positiv for Corona, men havde kun milde symptomer. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Officielt har været ingen andre været testet positive med Corona, dog har det været fremme, at prins William også i foråret blev testet positiv, men det har ikke været bekræftet af hoffet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden