2. sep. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Elizabeth er på jagt efter ny rengøringsassistent

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160603-000352-4-2_0.jpg
Foto: Photoshot
Selv om dronning Elizabeth sikkert selv støver af i ny og næ hjemme på Buckingham Palace, så er det et stort sted, og derfor er det selvfølgelig nødvendigt med lidt hjælp.
Hvis man kan lide at gøre rent og samtidig være tæt på den kongelige familie, så må det være lidt af en drøm at få job som rengøringsassistent hos dronning Elizabeth på Buckingham Palace. Og dette drømmejob er faktisk ledigt ifølge den engelske avis The Telegraph. Rengøringshjælpen forventes at gøre rent dagligt og at tage sig af interiøret på Buckingham Palace, som bugner af ægte tæpper, malerier, vaser og meget andet smukt og uerstatteligt. Den nye medarbejder skal også taget sig af gæster på slottet, hvor der jævnligt er større og mindre receptioner, middage og begivenheder af officiel og halvofficiel karakter.

Historiske omgivelser

På jobopslaget gøres det klart, at der ikke er tale om et helt almindeligt job på en helt gennemsnitlig arbejdsplads. Det er med andre ord ikke en standard housekeeping-ansættelse. -De skal arbejde og bo i enestående, historiske omgivelser og samtidig sørge for, at disse omgivelser tager sig bedst muligt ud for kolleger, gæster og naturligvis for den kongelige familie, lyder det i opslaget fra det kongelige hof. LÆS OGSÅ: Dronning Elizabeth 90 år: Tak for jeres vidunderlige støtte

Beskeden grundløn

Grundlønnen til dronningens nye medarbejder er umiddelbart ikke imponerende set med danske øjne. 150.000 kroner om året er der til den nyansatte i housekeeping-afdelingen. Til gengæld er bolig inkluderet i lønnen, og det er vel at mærke en bolig på slottet. Naturligvis skal kosten svinges ofte, men medarbejderen kan slappe af med 33 feriedage om året og så skulle pensionsordningen i øvrigt være helt i top.

Læs mere om: