Dronning Elizabeth får igen besøg af præsident Trump

Donald Trump og dronning Elizabeth

Donald Trump og dronning Elizabeth

Foto: Mega
På Buckingham Palace skal dronning Elizabeth tage imod USA’s præsident Trump, der er på officielt besøg i begyndelsen af juni. Det er anden gang, at dronningen får Trump på besøg.

Dronning Elizabeth, der netop har fejret sin 93-års fødselsdag, får i begyndelsen af juni besøg af USA’s præsident Donald Trump. Præsidenten kommer kommer på tre dages officielt besøg i England 3.-5. juni, og derefter tager han videre til Frankrig. 

Trump glemte at bukke for dronningen

Storbritanniens dronning Elisabeth tager imod på Buckingham Palace, hvor Trump har været på fransk visit tidligere. I juli 2018 mødtes dronningen og Trump, der brød etiketten et par gange under mødet. Han glemte blandt andet at bukke for Hendes Majestæt, og da garden skulle inspiceres kom han til at gå foran regenten.

Præsidenten var begejstret for at møde det royale overhoved.

- Det var meget inspirerende at se og være med hende. Og jeg tror, jeg kan sige, at forholdet er godt. Men hun var i sandhed meget inspirerende, sagde Trump i en officiel udtalelse.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Markering af D-dag

Efter turen til Buckingham skal Donald Trump mødes med premierminister Theresa May. Og på den sidste af besøgsdagene i det engelske markeres i Portsmouth 75-året for D-dagen, da de allierede styrker gik i land i franske Normandiet under 2. Verdenkrig.
I Frankrig vil Donald Trump deltage i tilsvarende D-dag markeringer 6. juni.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden