23. mar. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Elizabeth gik en tur på bar i London

Dronning Elizabeth på vej ind på østersbaren.
Dronning Elizabeth på vej ind på østersbaren.
Foto: All Over Press
På en helt almindelig hverdagsaften gik dronning Elizabeth en tur på østersbar i den fashionable London-bydel Mayfair. Dronningen var i godt selskab på Bellamy’s, hvor hun hyggede sig med et par familemedlemmer.
Det sker yderst sjældent, at dronning Elizabeth, 89, på en helt almindelig hverdagsaften - uden at være på officiel opgave - går en tur i byen. Derfor var det noget af en overraskelse for forbipasserende ved Bellamy’s Restaurant, Bar & Oyster Bar, da de pludselig oplevede majestæten - i en frisk, grøn kjole - ankomme i bil og gå indenfor på in-stedet.

Privat hygge

Indenfor i brasseriet i London-bydelen Mayfair satte dronning Elizabeth sig ved et bord sammen med sin datter, prinsesse Anne, 65, og kusine prinsesse Alexandra, 79. Ifølge det engelske medie Hello! sagde en talskvinde fra Buckingham Palace dagen efter middagsmødet på baren i Mayfair, at dronningens aften var i helt privat regi.

Østers og champagne

Bellamy’s er et fransk inspireret etablissement, der er kendt for sin østersbar, og restaurationen har en helt særlig plads i dronningens bevidsthed. Her har majestæten således været gæst tidligere. Dronning Elizabeth har tidligere bestilt bøf tatar og grillet sværdfisk samt naturligvis østers og champagne, når hun med gæster har spist i Bellamy’s.

Perfekt opvarmning

Aftenen i byen er for dronningen og hendes to familiemedlemmer var en god opvarmning til fejringen af Elizabeths 90-års fødselsdag den 21. april, hvor der for alvor bliver fest både på Buckingham Palace og i Londons gader.
https://imgix.billedbladet.dk/10.5617750g.jpg
Foto: All Over Press

Læs mere om: