12. okt. 2014
Af Stine Schou

Dronning Elizabeth hædrer Angelina Jolie

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/10.3863271i.jpg
Foto: All Over/BILLED-BLADET
Dronning Elizabeth mødte både Brad Pitt og alle børnne, da hun hædrede Angelina Jolie med en fornem titel.

Så bliver det næsten ikke finere. Dronning Elizabeth har valgt at udnævne Hollywoods bedst lønnede skuespillerinde, Angelina Jolie, til dame, der er det engelske udtryk for kvindelige riddere.

Angelina Jolie modtog den fine orden ved en reception på Buckingham Palace, og hun havde både sin mand, Brad Pitt, og deres børn med. Men de måtte pænt vente udenfor, mens Angelina Jolie mødte dronningen helt privat. Først bagefter fik den store børneflok og deres far lov til at hilse på dronning Elizabeth, men det møde findes der desværre ingen officielle fotos af.

Angelina Jolie har fået den fine titel for sit arbejde med at standse voldtægter i krigszoner. En indsats der for nylig resulterede i en konference i London med deltagelse af blandt andre den tidligere udenrigsminister, William Hague.

Det er meget usædvanligt, at denne orden gives til folk af anden nationalitet end englsk, og det er også usædvanligt, at den er blevet givet til så ung en person. Normalt er det en hæder, man modtager på et mere modent tidspunkt i livet. Angelina Jolie er 39 år gammel.

https://imgix.billedbladet.dk/10.4191249c.jpg
Angelina Jolie og dronning Elizabeth.
Foto: All Over/BILLED-BLADET

Angelina Jolie havde fået designet et outfit specielt til lejligheden.

Læs mere om: