Onsdag, 18. april 2018 - af Karina Didriksen

Dronning Elizabeth har mistet sin elskede hund

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: All Over
Den britiske monark er knust over, at hendes eneste tilbagelevende corgi med royale aner, hunden Willow, er død.

Dronning Elizabeth har hele sit liv været en stor hundeelsker, og nu har hun måttet sige farvel til sin elskede corgi Willow, der blev næsten 15 år.  

Hunden blev ifølge Hello Magazine aflivet på Buckingham Palace søndag eftermiddag, fordi den led af en kræftrelateret sygdom.

Den 91-årige britiske monark er knust over tabet af sin firbenede ven, som var hendes eneste tilbagelevende corgi. Hun har ejet mere end 30 hunde af racen Welsh Corgi Pembroke siden 1945.

 

Corgiens royale historie

Corgiens kongelige historie går helt tilbage til 1933, hvor kong George VI gav sine to døtre, Elizabeth og Margaret, corgien Dokkie.

På sin 18-års fødselsdag fik prinsesse Elizabeth  corgien Susan, som hun knyttede sig så tæt til, at alle hendes corgier siden har været avlet i lige linie efter Susan.

På grund af hendes høje alder er monarken nu stoppet med at avle netop den race.

Har stadig tre hunde

I 2016 mistede dronning Elizabeth sin anden corgi, Holly, der blev 13 år.

Både Holly og Willow nåede at være med på det officielle portræt, der blev taget af regenten i forbindelse med hendes 90-års fødselsdag i foråret 2016.

Dronning Elizabeth har stadig to hunde, Vulcan og Candy, der er et kryds mellem en corgi og en gravhund. Derudover adopterede hun i 2017 corgien Whisper, da hundens ejer døde.

Foto: AOP

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden