Onsdag, 1. juni 2016 - af Juliane Olsen

Dronning Elizabeth indtager Vanity Fair-forsiden med sine hunde

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: AOP
Ligesom hertuginde indtog forsiden af Vogue i juni, indtager dronning Elizabeth nu forsiden af Vanity Fair i selskab med sine hunde.

Hertuginde Catherine er på forsiden af britisk Vogue i juni, og prins Harry har tidligere indtaget forsiden af magasinet PEOPLE.

Nu følger dronning Elizabeth de to unges eksempel med en forside på magasinet Vanity Fair, der udkom tirsdag.

Den rekordindtagende monark har poseret for kendis-fotografen Annie Leibovitz i forbindelse med sin 90-års fødselsdag tilbage i april.

LÆS MERE: Dronning Elizabeth blev hyldet med pomp og pragt i Windsor

Dronning Elizabeth hygger med hundene

Adskillige af de tidligere portrætter blev offentliggjort den 20. april på dronningens fødselsdag heriblandt et billede af fødselaren med hendes eneste datter, prinsesse Anne.

Et andet portræt viste dronning Elizabeth i selskab med sine yngste børnebørn og oldebørn, men det nye forsidebillede har et andet motiv.

Forsidefotoet, der blev taget af i april, viser en siddende dronning i selskab med sine elskede corgi- og dorgihunde.

Dronning Elizabeth er lykkelig

Et andet nyligt offentliggjort billede viser desuden dronningen og hendes ægtemand igennem 68 år, prins Philip, i Oak Sitting Room på Windsor Castle i april.

- De laver sikkert mere sammen nu, end de nogensinde har gjort. Hun ser utroligt lykkelig ud for tiden, sagde TV-dokumentaristen bag ”The Queen at 90” Robert Hardman til People.

Robert Hardman fortæller også, at dronningen er mere smilende, og at han mener, det skyldes den stabile fase kongehuset er inde i.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden