Dronning Elizabeth nød filmrolle med James Bond

Daniel Craig alias James Bond og den 86-årige britiske dronning Elizabeth i en scene fra filmen.

Daniel Craig alias James Bond og den 86-årige britiske dronning Elizabeth i en scene fra filmen.

Foto: AOP
Den 86-årige britiske dronning morede sig kongeligt, da hun sammen med Daniel Craig indspillede James Bond-film.

Navnet er Bond, James Bond. Den famøse sætning, der er gået igen og igen i et utal af de verdensberømte agentfilm med den britiske 007 i hovedrollen. Og nu har den britiske dronning Elizabeth haft fornøjelsen af at spille med i en Bond-film med selveste Daniel Craig.

Dronning Elizabeth takkede nemlig ja til at åbne De Olympiske Lege i London fredag, da den 86-årige majestæt pludselig dukkede op i en filmsekvens sammen med ingen ringere end James Bond.

Daniel Craig var sammen med dronningen "hyret" til at indspille en åbningsceremoni-optakt, instrueret af den prisbelønnede Slumdog Millionaire-instruktør Danny Boyle, skriver bt.dk.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Scenen er sat på Buckingham Palace, hvor Craig besøger dronning Elizabeth. Herefter letter de derfra i helikopter for at springe ud med faldskærm foran det olympiske stadion. Det skal for en ordens skyld nævnes, at dronningen dog havde en stuntmand til at udføre faldskærmsudspringet.

Ifølge hoffet var dronningen glad for at være en del af showet, som hun kaldte "exceptionelt", og majestæten udtalte efterfølgende: - Det var ganske sjovt.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden